Me gustas tu

Skön låt med Manu Chao som jag lyssnar på varje dag. Haha, jag vet inte vad som fallt mig in.
Idag kollade jag lite på fotboll och sen åkte jag hem. Ska bara ta det lugnt idag och det ska bli skönt.
Jag är så trött på alla bloggare som måste provocera för att behålla sina läsare. Dom bråkar med varandra, hänger ut varandra och photoshopar sina bilder så att dom verkar perfekta. Och alla skvaller-bloggar är ju inte bättre. Jag läser dom för att slippa gå in på bloggarnas privata bloggar men jag tycker att skvaller-bloggarna börjar bli lite väl överdrivna. Dom var jättebra i början men nu hackar dom på vad som inte ens behöver vara photoshop och lägger ut hela bloggarnas inlägg. I början skrevs ju alla inlägg personligen av de som håller i bloggarna men inte längre. Jag tror det här med blogg börjar bli lite opopulärt nu. Inte lika "inne" längre. Får se om jag har rätt.
Ha det bra.

Keep holding on

Usch fyfan. En kompis hade länkat till en video på bdb. Videons innehåll var massa bilder på en och samma tjej som dog 2009. Hennes bror hade skrivit en låt till henne. Anledningen till att hon dog var att hon halkade på perrongen och ut på spåret precis samma tid som tåget kom.
Det är så hemskt. Hon var 14 då hon dog. Skulle fylla 15 samma år.
Jag tycker verkligen att det är hemskt och jag satt bara och tänkte att man måste ta vara på dagarna för vi vet aldrig när vi inte finns längre.
Jag ska göra det nu. För hur vill jag att folk ska minnas mig? Jag vill att dom ska minnas en glad, positiv tjej som alltid ställde upp och fanns där för människor. Någon som alla gillade.
Svårt att uppnå kanske men jag ska verkligen försöka ta vara på tiden nu. Sluta klaga och vara sur för ingenting, visa för alla hur mycket dom betyder för mig och spread some light in our dark world.
Jag tycker att alla borde någon gång stanna upp och tänka hur lyckligt lottad man är. Tänk på alla som har det värre och förlorat nära och kära.
Ta vara på tiden liksom <3

llamado de emergencia

Bra låt med Daddy Yankee det där :)
Kanske märkt att alla mina inläggs överskrifter är låttitlar? :) Det är dom. Det är den låten som jag lyssnar på just då. Ibland passar dom ihop med texten, andra gånger inte och ibland blir det helt knasigt. Men det är så det är.
Igår tror jag det var, kollade jag på Sweeney Todd. Jag trodde det skulle vara en skräckfilm men det var det ju verkligen inte. Jag tycker att den var ganska värdelös, Tim Burton har gjort många mycket bättre filmer, eller ja, regisserat dom i alla fall.
Helena Bonham Carter är ju i alla fall underbar. Jag gillar verkligen henne. Speciellt i Harry Potter och i Kalle och chokladfabriken. Hon vågar ta dom lite mer udda rollerna i vissa filmer och det gillar jag. I Sweeney Todd bakar hon de värsta köttpajerna i London tills hon sedan byter ut köttet mot människor. haha, aja, kolla på den om ni vll ha något att fundera på eller bara se en lite udda film
Tills vi ses igen.

Beautiful liar

Jag har bytt livsstil helt.
Nu:
Umgås med vänner på helgerna eller är på fest
Äter frukt varje dag
Dricker oboy varje dag (oftast ála Sofia)
Lyssnar på spansk musik varje dag (?)
Måste sätta ett frågetecken efter. Varför liksom?
Hm, jaa, det är oftast bra musik som får mig på bra musik och på danshumör.
Brukar oftast dansa för mig själv på mitt rum, skönt att komma bort ifrån allt ett tag :)
Kiwi är nog frukten som luktar äckligast.
Random? Det är sån jag är :)

Bamboo

Cocko ála Sofia (drickbar marrängsvisch)
Oboy, mjölk, banan i bitar och några klickar vaniljglass i.
Det är helt underbart gott!
Smula gärna över lite marräng med ;)
Jag bara älskar att dansa till skyhög musik i mitt rum då ingen ser. Det är då det känns bäst.
Jag känner lite att mitt humör är jättebra ena dagen och kazz andra. Haha, guess thats just how it goes.

illegal

åh jag blir så trött på allt. jag ska sova på golvet inatt bara för att plåga mig ordentligt.
hehe

never never

Ja, det är ljusare ute nu, det är skönt.
Är verkligen inte på humör idag, vet inte varför men jag känner mig lite nere och sur.
Igår var det fotbolls träning och idag skola, joy.
Ikväll ska jag plugga lite till ett prov som jag eventuellt kommer ha imorgon. Annars ska jag bara ligga och sova i sängen <3 love it!

devil's island

Igår blev jag bjuden på fest och stack dit med 3 tjejkompisar. Jag hade riktigt kul. inte dom kanske, menmen. Jag hade kul, thats the point huh? skitsamma. känner mig riktigt trött och ska nog sova nu. hehe, snart iallafall.

Caramelldansen

Spelade inomhuscup igår. Det gick väl sådär men vi kom inte sist i alla fall ;)
Idag är det lördag, vet inte riktigt än vad som händer idag. Det märker vi senare. Hoppas ni har det bra :D

Somebody to love

Vi hade första utomhus matchen igår och jag klarade väl mig ganska bra. Jag orkade lite mer än vad jag trodde i alla fall :) 2-2 blev resultatet, lite surt, vi skulle ha vunnit! ;) Menmen, cup imorgon, den är dock inomhus men vi märker hur det går.
Shit va jag är låg :s det måste ju vara lite varning när en sjuåring säger "du är sämst på skridskor" och jag svarar "nej, du är sämre, du trillar ju hela tiden" Jag menar hallå, sju år, förstår dom ens vad dom säger då? Shapeup nu!

hysteria

Kommit hem efter skridskoåkning. Det var väldigt kul dock är bröderna en aning taskiga mot mig ;)
Hade tänkt att duscha men kom på att första lektionen vi har imorgon är bad så jag skippade duschen. Rakade dock mina ben, dom hade ju nästan växt igen, och så vill jag inte visa dom :o
Första utomhus matchen detta året är imorgon ska bli spännande att se om man orkar något.
Mat är ju det bästa som finns, verkligen, det är ju så sjukt gott och det finns ju massa och välja mellan, favoriterna i kylskåpet just nu är philadelphia ost och proviva, underbart! :)
Haha, man kan ju tro att jag är överviktig :$ Men det är jag inte, idealvikt här :)

You are the music in me

Ida har det inte hänt så mycket speciellt. Jag lagade godaste soppan på hemkunskapen i alla fall sa läraren det :)
Hur som helst, idag ska jag nog plugga lite till ett kommande prov och åka skridskor med vänner och syskon till dom och mig :) Ska bli riktigt kul faktiskt.
Hejs!

Get off of my back

Jag har tur att jag inte är en av storbloggarna. Visst det skulle vara jättekul att tjäna lite pengar och skapa diskussioner om ämnen som jag anser är roligt och intressant. Men nu är det inte så och jag är glad över det. Känna massa extra hets för att hinna uppdatera minst 3 gånger om dagen och då ska det vara något kul med. Så kreativ är jag definitivt inte. Jag har inte tid heller och jag uppdaterar helst när jag har något att säga eller i alla fall lust att blogga!
pusshej

nothings gonna stop us now

Kära Mamma och Pappa, 
Jag är väldigt ledsen att behöva säga detta men jag har lämnat er och stuckit iväg med min nya pojkvän. 
Jag har funnit den sanna kärleken och han är helt underbar - speciellt hans söta piercingar, ärr, snygga tatueringar och hans stora motorcykel! 
Men det är inte bara det - Jag och Ahmed ska också ha barn, jag är redan i fjärde månaden. Vi kommer att bli lyckliga i hans husvagn i skogen, och han säger att han vill ha fler barn med mig. 
Jag har också förstått att marijuana inte alls är farligt (snarare tvärt om eftersom det även används inom sjukvården). 
Vi odlar det i gläntan bakom husvagnen till oss själva och till hans vänner. I gengäld får vi från dem hur mycket ecstasy och andra piller som helst. 
Vi hoppas dock att medicinforskningen snart hittar ett botmedel mot AIDS så att Ahmed kan bli bättre - han är värd det. 
Ni behöver inte ora er för pengar - Ahmeds vänner, Andrej och mr Stanislav är i filmbranschen och har ordnat så att jag ska bli skådespelare!!! 
Det är visst väldigt bra betalt, 500 kr per tagning och jag får ytterligare 500 om det medverkar fler än tre män i samma scen, och ytterligare 1000 kr om det medverkar djur (och jag som ju älskar djur, ett kan knappast bli bättre!). 
Oroa dig inte Mamma - jag är 15 år gammal och kan faktiskt ta vara på mig själv. 
Nån gång så kommer jag och hälsar på er så att ni kan få träffa era barnbarn. 

Puss Puss 
Emma 

P.S 
Pappa, detta var inte sant - jag är faktiskt bara över hos Sandra och kollar på TV. Jag ville bara få dig uppmärksam på att det finns värre saker än, som du uttrycker det, 
- ATT SVERIGE FÖRLORAR PÅ SATANS STRAFFAR!!!

What hurts the most

Hemma idag med. Då blir det vara hemma hela kvällen med :( Inte värt alls.
Får vara ute imon eller umgås med vänner. Det löser sig nog. Ska äta smörgåstårta hos mormor och morfar ompn på dagen med. Och leka med lille kusinen. Kan bli rätt kul faktiskt :)

Work it

Som jag trodde har jag fått en förkylning. Hemma från skolan idag och hade feber igår. Inte tagit tempen idag men jag mår inte jättebra så jag har nog fortfarande lite feber. Tråkigt att bli sjuk i början av skolan men man missar ju inget nu förhoppningsvis :) Inget att ta igen senare.
Hoppas ni har det bra ! :)

18 and life

Det är ju helt sjukt många som läser bloggar :o (fast inte min då ;))
Och hur många som helst som också själva bloggar.
Så många som bloggat under en väldigt lång tidsperiod utan att bli uppmärksammade så varför är då Dessie, Kenza, Kissie, Paow, Foki, Amir och dom i toppen? varför är det som som är dom uppmärksammade och omtalade?
Jag vet inte, någon som gör?
Och förresten, varför är det bara dom provocerande och "miss perfect" bloggarna? Ingen "vanlig" blogg? Guess det är för att dom kanske är lite tråkiga.
vad hände med Blondinbella egentligen? :S

Pobre Diabla

Skola idag. Hände inte alls mycket roligt, något brukar det ju alltid vara annars.
Okej, vi hade liiiite vattenkrig på hemkunskapen, det var nog dagens höjdpunkt faktiskt.
Somnade i bussen hem utan att jag hade planerat det ;)
Känner mig lite smått förkyld, och det är bara första veckan? Det är ju bara dumt att vara sjuk nu, bättre att vara det sen när man är som mest stressad ;) Skämt åsido.
Idag blir det nog tv och tidig säng om jag orkar det.
Pusshej

Halo

Precis suttit i duschen i en timme. Haha, jaa, jag sitter ner i duschen förutom det sista då jag står för att verkligen skölja bort all smuts :p
Nu hade jag tänkt att ta mig en kvällsmacka och sätta mig framför tvn. Är faktiskt sjukt trött och detta var bara första dagen i skolan undra hur trött jag kommer vara på fredag då :s

bust your windows

Det märktes redan inatt att skolan skulle börja.
Vaknade runt halv ett och låg vaken en timme på grund utav sån sjukt spänn-huvudvärk. haft det någon gång? När det spänner som tjyven i hela huvudet?
Tillslut gick jag och drog ur stjärnan i mitt fönster och somnade.
Idag i skolan fick vi en ny kille i klassen som jag blev dagmamma åt?
Haha, stackars kille, kommer helt ny till en stad, skola och klass och ingen vill hjälpa honom att hitta sitt skåp eller lektionssalar. Så jag åtog mig det uppdraget och sen var han med mig och tjejgänget hela dagen :p haha vi är 8 tjejer i ett "gäng", han tyckte väl att han passade in ;)
Ikväll ska jag bara kolla tv och spela lite gitarr. Min syster hade gått till mamma igår och sagt " Kan vi inte slänga den där j*vla gitarren?" haha ojdå :$

last name

Usch, kollade på klockan och såg att den redan är tjugo över nio (21.21)
Fick lite smått ångest nu. Klockan var ju nyss fem och nu är det inte alls långt kvar till skolan, 5 dagar direkt. då hade jag nog hellre börjat i torsdags istället så man hinner vänja sig lite först.
Men det har inte lilla jag någon talan om.
Ska nog ställa ifrån mig gitarren nu och plocka fram kläder tills imorgon. Likabra det så slipper man den hetsen då.
Sen lägga mig i sängen och sova ordentligt sista dagen det är möjligt :)

Over my head

Oj, så många mer än jag det är som har ångest inför skolan i morgon.
Jag vill inte tillbaka till stressen, all hets och press man känner. Nu börjar vi också med nationella och det känns helt ärligt för jävligt. Nationella + vanliga prov.
Dessutom finns det så många lärare och klasskompisar som jag absolut inte trivs med.
Jag får nog stå ut för efter våren kommer älskade sommaren och sen ny skola. Det är också jobbigt nu när man ska välja linje inför gymnasiet och jag har ingen aning om vad jag ska välja :S
Här är två av mina spotify-listor. Den ena är så sjukt blandad och den har jag byggt på ända sen jag fick min spotify-invite. Den andra är nog favoriterna. Lyssna och säg vad ni tycker :)
alla
sample

Confessions

Kör på 5 sanningar idag heh. Jag sitter här och spelar gitarr och har inte så mycket annat att göra.
  • Jag funderar på att byta stl helt; fjortis, emo, popare etc...
  • Jag har blivit helt förälskad i tv-serien Glee, helt underbar, sitter och nötar musiken nu :)
  • Tror det är 5 killar som gillar mig, jag killar en av dom ;) (helt otroligt, gillar mig??? :o)
  • Jag kan spela piano, kan ej spela gitarr egentligen men jag vill gärna tro att jag kan det :)
  • Jag är verkligen inte den lilla oskyldiga flicka som alla tror :s
Ska fortsätta nöta min musik nu och sen göra oboy ;d puss
(måste ju säga med att i basic-glee, dom som var med i glee först,  tycker jag inte att det är någon som är "WOW"-snygg där. Det är liksom skönt att se)

New York

Okej, det blev festen igår. Den var ganska lam och arga tanter överallt så vi drog där ifrån och efter vi dragit kom tydligen polisen och massa shit.
Vi åt pizza och snackade med massa härligt folk istället. Sen hem och sova. Ganska lam men helt okej kväll :)

Put the blame on me

Idag har jag åkt skridskor och kvällen spenderas nog med Allis. Får se om vi drar på en fjortisfest !?
Orka det :$

hard knock life

Jahaja, here we go. Detta ÄR faktiskt andra inlägget idag. Top credits till mig :)
här om dagen var jag och några till och såg filmen Avatar. Jag tycker att  den är sjukt gullig och väldigt bra också väldigt lik pocahontas måste jag säga men den är samtidigt ganska överskattad av många. Den är sjukt bra men jag är tveksam om den faktiskt är bästa filmen jag sett. Men helt klart sevärd!

True love

Har precis duschat i en timme och funderar seriöst på att försöka uppdatera i alla fall 1 gång om dagen, minst. Det mår jag nog själv bra av. En liten snabb-repris av vad som händer i mitt liv och vad som hänt under dagen. Japp, så får det nog bli.
Hejs!

Time after time

Känns som att jag helt har tappat stinget nu.
Precis när jag startade bloggen hade jag så mycket som jag ville säga som bara totalt flög ut ur huvudet och nu vet jag inte vad jag ska skriva om längre.
Lite useless information? ;)
  • Jul och nyår har varit och vi har börjat 2010.
  • Det finns i stort sett bara 2 bloggar som jag följer.
  • Jag känner att jag börjar gå upp i vikt, hehe, chips och godis varje dag. Verkligen inte bra
  • Jag älskar oboy och det är så sjukt många fler än mig som gör det.
  • Jag har aldrig någon direkt lust till att vara hemma.
  • Jag känner att det verkligen är nu jag vill börja blogga trots att jag känner att det här med bloggar har sin vändning nu.
På den sista punkten vill jag diskutera, nej, mer förklara tror jag.
Jag tror det fanns liksom en höjdpunkt för bloggare/bloggar och att den nu är passerad. Jag tror det börjar gå nedför för det är ingen som orkar läsa om samma saker som händer varje dag och om hur dumma vi bloggläsare är? Jag känner verkligen inte heller något behov av att lista ut vilka pojkvänner bloggarna har, vem som driver största skvallerbloggen osv.
Det kanske bara är jag som är trött på samma gamla visa varje dag och vill a lite variation i mitt liv?

Come on over

Ojojoj, nu var det ett tag sen jag uppdaterade här. Jag har inte riktigt orkat eller haft lust till det.
Nytt år är det ju nu med. Lovely. Jag hade en sjukt bra nyårs kväll/natt. Helt otroligt. Hoppas alla andra också har haft det bra!

RSS 2.0