rude boy

Jag helt älskar denna låten :)  Superskön :D
Idag blev det att bara vara hemma men imon blir det nog fest på kvällen. Kanske lite nya kläder på dagen.
Btw, mitt dåliga humör har gått över nu, ganska mycket över i alla fall och det är ju alltid något :)

baby aint coming back no more ♥



JAG SAKNAR DIG SÅ SJUKT MYCKET.
du var den jag älskade mest. finns ingen annan som dig.
Jag kommer alltid älska dig. You were my hero ♥♥♥♥♥♥♥♥

fireflies

Idag är jag jätteledsen. Vet inte alls varför. Jag bara är det :( Inte heeeelt okej.
Det är inte jättelångt kvar till min födelsedag och idag strök jag massa saker (dom dyraste) från min önskelista för jag fick ångest över att mamma och pappa ska lägga ut massa pengar på mig. Det känns inte bra. Ibland gör det de. Men eftersom vi inte har "överflödigt" av pengar känns det förjävligt i samband med mitt humlr idag.


Who says

så fort jag hör att någon loggar in finns det ett hopp där om att det ska vara du, är det inte du känner jag besvikelse. Om det nu är du som loggar in sitter jag bara och väntar och hoppas att du ska skriva till mig. Jag är oftast för ivrig och skriver till dig istället med en fasa i kroppen fall du skulle dissa eller vara elak eller något sådant.
När jag träffar dig in real life blir jag som förstelnad och vågar inte riktigt vara mig själv, vågar inte riktigt prata med dig så som jag gärna skulle vilja. Känns som jag har många bollar i luften nu. Om det inte skulle funka mellan oss så finns det alltid någon annan. Fast ingen lika bra som dig.
Alla andra verkar så töntiga, omogna, idioter i jämförelse och samtidigt är jag så osäker, är det du? Jag vet inte. Guess I have to figure it out on my own.
Hjälper inte riktigt att du är min systers vän. Jag vet inte. Jag vet aldrig. Kommer nog aldrig få veta heller. Men jag tror, att jag äls.....

hungry eyes

Jag tror att, genom endast sms, kan jag få vem som helst att gilla mig.
När man smsar kan man vara tillgänglig för det mesta, visar bara bra sidor hos en själv och personen man smsar med ger en, en chans att visa dom bra sidorna. Dissar inte efter utseende.
Wanna dare me?

21 guns

Vi håller på att renovera hallen nu, där vi har våra dator, internet och allt så det är urkopplat :( har lite internet ikväll i alla fall. Tyvärr har jag ju inget intressant att skriva om ;) jaja, what ever

Lollipop

Inte skrivit på länge. orkar liksom inte. orkar inte läsa andras heller. kanske är för att jag har dragit på mig en förkylning. Förkylning och snöstorm. Kan det bli bättre? bara undrar -.-

We are the world

Sitter här och lyssnar på We are the world - for Haiti
Jag tycker att det är grymt att kända personer ställer upp och är med i ett sånt här projekt. Det visar ändå att dom bryr sig och inte bara lever i sin bubbla där allt är perfekt.
Förövrigt har jag idag fått en kusin till, Albin ska han heta. Känns roligt :)
Ikväll blir det lite film med kompisar, mysigt värre.
Ha det gött

night drive

Åh äntligen lov.
I fredags var det en otippad chill fest med vänner jag inte umgåtts med på ett tag. Faktiskt helt okej.
I lördags kollade jag på konsert där 'Tomorrow will never come' spelade. Sen följde jag och Matilda med dom på efterfest till sex på morgonen då polisen kom för att grannarna hade klagat så då blev det hem och sova.
Igår var det träning och jag var väldigt yr hela tiden, kändes som att jag skulle svimma. Sen blev det hem och äta mat och efter det blev det marräng-svizz/schviss/swiss/swish aja, ni vet :D
Idag har jag inte orkat göra något än. Ska nog kolla film med mamma senare idag.

Jag längtar till sommaren <3



Defying gravity

Fredag imorgon, då blir det fest :)
Har tydligen historie prov imorgon med som jag förövrigt började plugga på nu. Muntligt är det så det ska nog gå bra.
Snart är det lov med och det ska bli superskönt. På lördag ska en av mina kompisars band spela på Black sabbaths minnesdag. Det ska bli AWESOME :d

calling out

DOMINANT ! det är ordet jag så länge sökt utan någon som helst framgång fram tills idag då det helt plötsligt dyker upp i huvudet och jag i stort sett skriker ut det över hela matsalen "dominant heter det ju!!!" och ingen mer än jag förstår vad jag menar :)
Dominans är som ett kontrollbehov, måste göra allting själv för att det ska bli rätt och framför allt att bestämma över alla i närheten. Som en outsedd ledare för "flocken"
Dominans kan tyckas vara riktigt jävla irriterande för dom som upptäckt att dom blir dominerade och kommer på att dom inte gillar det. Jag gillar verkligen inte att bli dominerad, jag är mer den som dominerar även att det inte är många som kanske tror det om mig.
Påtal om mig, det är såååå många som tror att jag är en liten blyg fegis från landet vars största kärlek är att plugga. Men ojojoj, så fel alla har. Hemma är jag riktigt vild och skuttar omkring och får världens sockerkickar och gör en hel del knasiga saker.
Just det, dominans, det är så sjukt jobbigt, jag hatar dominanta personer.
Jag tror jag är en väldigt dominant person...

My sisters keeper

Jag brukar ju ha låttitlar som överskrifter men idag har jag inte det, ni märker nog varför.
Jag har precis kollat på filmen My sisters keeper.
Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Man får sig en rejäl tankeställare. Och inser att det finns så mycket viktigare saker i livet än vad det blir för middag, småbråk med vänner, fester, killar osv.
Filmen handlar om en tjej, Kate, som vid tidig ålder får diagnosen leukemi. Den finns ingen donator som har delar som matchar hennes blodgrupp etc. Hennes doktor ger hennes föräldrar ett alternativ, ett barn till. Genom mammans ägg och pappans spermie tar man ut de bästa delarna (dom som kommer att passa Kate bäst) och planterar sedan in detta i mamman. Detta barnet blir då endast till för att förse sin sjuka syster med delar och blod när hon behöver det.
Tillslut vill hon inte längre förse sin syster med delar och startar en rättegång mot sina föräldrar som gör vad som helst för att hålla Kate vid liv.
Under den tid som Kate är sjuk träffar hon en kille och dom blir kära.
Det är en väldigt rörande film, jag har suttit och gråtit igenom hela och jag brukar verkligen inte gråta mycket.
Man lär sig att uppskatta de små saker i livet som är så viktiga. Jag rekommenderar den.
Det finns såå många människor som varje år dör utav cancer oavsett var man har den. Personligen känner jag ingen som har cancer. Men jag har många kompisar som har/haft nära i cancer, många som dött...
Jag har just nu en kompis vars farmor skulle operera bort cancer i magen, när läkarna hade börjat operationen såg dom att cancern hade spridit sig. Hon har nu bara några månader kvar att leva.
Jag har också en kompis son nyligen mist sin mamma i cancer.
Det är en hemsk sjukdom, det är det verkligen. Tänk att veta att man bara har en viss tid kvar att leva. Vad gör man då? Allt man alltid velat göra och aldrig haft tid till? umgås med alla vänner? är så mycket det går med familj?
Om man är det, med familj och vänner mer än vanligt, kommer inte dom sakna personen extra mycket då?
Jag vet inte, jag har bara funderingar, inga svar
smulan <3

Africa

percy jackson the olympians the lightning thief
DEN ska jag se :)

Fiskar som Viskar

Idag skulle jag gått på fest med två av mina kompisar men det funkade inte riktigt då den ena tyckte (som hon alltid gör) att personen vi skulle till, är tattig. Den andra kompisen kunde följa med men inte fören senare och då hade inte jag någon skjuts. fml
Hemmakväll idag igen. Imorgon tänker jag protestera mot det, jag ska ut!

Gasolina

Pluggat massa biologi idag och somnade en kvart :o
tänkte göra ett långt inlägg men jag kommer inte ihåg ordet jag skulle skriva om :$ får ta det en annan dag helt enkelt.
Något med domi...demo....dikta...

Little by little

Little by little - oasis är definitivt min favorit låt just nu. På 2 dagar har den gått från ohörd till oerhörd hos mig. Jag totalt älskar den. Den är underbar.
Eftersom det inte är någon som läser min blogg gör det ju inget om jag bara uppdaterar när jag har något att säga? Right, så blir det.
Haha, vi har massa kodnamn på killar jag och mina kompisar ex:
skaldjur
bbmk
wt:o
fk2
duvetJ:*
L1
Haha, någon gång kanske namnen avslöjas ;)
On the other hand. Ingen bryr sig om vilka det är så, whatever.

RSS 2.0