Nothing I've ever known

igår var jag på bodaborg och självklart vann laget jag var med i ;) vi gjorde faktiskt det, säkert för att jag varit där så sjukt många gånger nu :p
Boda borg påminner lite om fångarna på fortet. Man kommer in i ett rum och har två minuter att lösa en uppgift som antingen har något med snabbhet, smidighet eller smarthet att göra. Genom att kolla på väggarna och leta runt lite hittar man ofta olika ledtrådar, klarar man uppgiften kommer man vidare till ett nytt rum med nya uppgifter. I sista rummet på varje bana finns en stämpellåda som låses upp när man klarat den sista uppgiften. I slutet är det den med flest stämplar som vinner. Vi hade 14 stämplar och har då alltså klarat av 14 banor. Det finns 21 olika banor med 3 olika svårighets grader. Grön, röd och svart. Svarta är svårast och har oftast fysiska uppgifter, men också mycket tänk osv.
Mycket roligt och rekommenderar det verkligen. En heldag med tacobuffé passar perfa! Sjukt kul, ligger i sävsjö men finns 7 till liknande utplacerade i landet :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0